İnsani Değerler Platformu, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir dizi ziyaretlerde bulundular.

İnsani Değerler Platformu Sözcüsü Dr. Öğretim Üyesi Zekeriya Işık ve beraberindeki bir heyet, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle, Muharip Gaziler Derneği’ni ardından da Polis Özel Harekât Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

İlk olarak Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret eden Zekeriya Işık, burada Dernek Başkanı Muharrem Gül ve gaziler ile bir araya geldi.

Burada bir konuşma yapan Zekeriya Işık, “Müminler içinde Allah’a verdikleri sözde duran nice erler var. İşte onlardan kimi, sözünü yerine getirip o yolda canını vermiştir; kimi de(şehitliği) beklemektedir. Onlar hiçbir şekilde(sözlerini) değiştirmemişlerdir.” (Ahzâb, 23) ayeti kerimesine muhatap olan bütün şühedayı rahmetle cümle gaziyanı şükranla ve minnetle anıyoruz. Rabbim askerimizi, polisimizi bütün güvenlik güçlerimizi daima muzaffer kılsın ve cümlesini korusun inşallah. Muharip Gaziler Derneği’miz bugünden itibaren platformumuzun onur üyesi olmuştur, kendilerine bize bu şerefi bahşettikleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Daha sonra Işık ve beraberindekiler, Polis Özel Harekat Şube Müdürü Ali İhsan Göv’ünü ziyarete etti. Ziyarette Işık, bütün polis, askere ve güvenlik güçlerine yürüttükleri zorlu görevlerinde başarılar dileyerek, “Rabbim daim muzaffer kılsın ve dahi her daim cümlesini korusun inşallah” dedi.