Hitit Üniversitesinin 10. yılı dolayısıyla Orman İşletme Müdürlüğünün katkılarıyla Kuruçay Köyü mevkiinde oluşturulan 10. Yıl Hatıra Ormanı dikilen yeni fidanlarla büyümeye devam ediyor.

Bu kapsamda Hitit Üniversitesinin, YÖKAK Kurumsal Dış Değerlendirme Sürecindeki toplantıda öğrencilerden gelen talepler doğrultusunda sembolik olarak bütün öğrenciler adına 10. Yıl Hatıra Ormanı’na yeni fidanlar dikildi.

Gerçekleştirilen programa Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Öğrenci İşleri Dairesi Başkanı Ömer Çırak, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Hüseyin Özden ile öğrenciler katıldı.

Hitit Üniversitesinin 10. Yıl Hatıra Ormanında ağaçlandırma çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan Hitit Üniversitesinin YÖKAK sürecinde öğrencilerle yapılan toplantıda gelen talepler doğrultusunda sembolik olarak bütün öğrencilerimiz adına 10. Yıl Hatıra Ormanı’na yeni fidanların dikildiğini açıklayarak “İnanıyorum ki gençlerimiz de diktikleri fidanlar gibi kendilerini yetiştirip, geliştirerek ülkemizin geleceğine en iyi şekilde katkıda bulunacaklardır” ifadelerini kullandı.

Rektör Alkan, oluşturulan hatıra ormanında tüm akademik ve idari personel adına bir ağaç dikildiğini hatırlatarak göreve başlayan akademik ve idari personele de benzer şekilde bir fidan dikilip, belgelerinin kendilerine iletildiğini sözlerine ekledi.