Çorum Kültür ve Turizm Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özer Gökmen, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Ercan ve Ömer Arslan, Dernek Genel Sekreteri Atakan Akman ve dernek üyelerinden İsmail Eker’in de eşlik ettiği ziyarette Çorumluların geçmişte ortaya koydukları konukseverlik ve kahramanlıklara dikkat çekmek amacıyla geçtiğimiz aylarda “Çorumlunun Yaptığını Herkes Yapamaz” isimli kısa film ele alındı.

Çorum Kültür ve Turizm Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özer Gökmen, Çorum Valiliği, Çorum Belediyesi, Hitit Üniversitesi, Çorum Ticaret Sanayi Odası, Çorum Esnaf Odaları Başkanlığı ve Çorum Kültür ve Turizm Derneği'nin iş birliği ile yürütülen tanıtım çalışmaları kapsamında da kısa filminin devamı niteliğindeki “Herkes Yapamaz 2” filminin çekimlerinin devam ettiğini söyledi.

Hasan Özer Gökmen, filmin ikincisinde de Çorum'u ve Çorumluları ilgilendiren tarihi bir olayın hikâye edildiğini belirterek iş birliğinden dolayı Rektör Alkan’a teşekkür etti.

Hitit Üniversitesi’nin Çorum’daki tüm STK’larla iş birliği içerisinde hareket etmeyi önemsediğini dile getiren Rektör Prof. Dr. Alkan da, “Hitit Üniversitesi olarak sadece eğitim faaliyetleriyle değil, bulunduğumuz şehrin tarihi, kültürel, sosyal ve turistik yapısına da dokunarak ilimize katkı sağlamaya büyük önem veriyoruz” dedi.

Rektör Alkan, şehrin en üst düzeyde tanıtımının yapılması için yapılan çalışmalara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurgulayarak, ziyaretlerinden dolayı Çorum Kültür ve Turizm Derneğine teşekkür etti.