Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği tarafından 2016-2017 sezonu öncesinde “Hakem Gecesi ve Kokart Töreni” düzenlendi.
Bambu Restaurant’taki geceye AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, TOKİ Daire Başkanı hemşehrimiz Ayhan Karaca, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sefer Kurtaran, Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan, İl Hakem Kurulu Başkanı Recai Kuzey, kurul üyeleri, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Mustafa Alagöz ve dernek yönetim kurulu üyeleri, futbol hakemleri ve gözlemcileri ile aileleri katıldı.
Programın açış konuşmasını yapan Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Mustafa Alagöz, dernek yönetimi olarak camialarına hizmetin en iyisini vermeye çalıştıklarını ifade etti.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer de, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne böyle bir geceyi düzenlediği için teşekkür etti. Eğer, Çorum hakemliğinin bugün bulunduğu ortamdan daha ileriye gitmesi için kurum olarak hakemlerin yanında olduklarını söyledi.
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sefer Kurtaran ise, hakemlerin sporculara bir öğretmen gibi davranmalarını isterken, yeni sezonun başarılı geçmesini temenni etti.
Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan da, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Mustafa Alagöz’e geceyi düzenlemesinden dolayı teşekkür etti.
AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Mustafa Alagöz’e böyle bir geceyi düzenlediği için davetlilerden alkış isteyerek konuşmasına başladı. Alagöz’ün 10 yıldır siyasette birlikte çalıştığı bir arkadaşı olduğunu anlatan Ceylan, hakemlerin sahalarda adalet dağıtan kişiler olduklarını ifade etti.
Konuşmaların ardından da klasman atlayan ve klasmana yükselen hakemlerle gözlemcilere kokartları verildi. Ayrıca Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği tarafından da teşekkür belgeleri takdim edildi.