31 Mart 2019 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesi büyük bir çekişmenin yaşandığı Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığı için bir bayan aday daha talipli oldu.

Geçtiğimiz yıllarda bazı basın-yayın kuruluşlarında görev yapan, Bahabey Caddesi üzerinde de tekstil üzerine bir süre ticari faaliyette bulunan Habibe Alkan, Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığına adaylığını açıkladı.

Habibe Alkan, kendisinin uzun yıllardır Bahçelievler Mahallesi'nde ikamet ettiğini, halkın sorun ve taleplerini, mahallenin ihtiyaçlarını çok iyi bildiğini belirterek, girişimci, tecrübeli ve kendisine güvenen yapısıyla sorunların çözümünü sağlayacağına inandığını vurguladı. Birlik ve beraberlikten taviz vermeden, halkla birlikte omuz omuza tüm sorunların çözülebileceğine işaret eden Alkan, "Bahçelievler, Çorum'un en büyük mahallelerinden birisi. Toplumun tüm kesimlerine hitap eden bir kişi olarak mahallemizi aydınlık geleceğe hazırlamak için kolları sıvamış bulunuyorum. Azalarımı, projelerimi önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylayacağım. Objektif, dürüst, samimi bir yönetim sözü vererek, seçmenlerimizin oylarına talibim" dedi.

Çorum Valiliği, Belediye ve Emniyet Müdürlüğü başta olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ile işbirliği, milletvekilleri, siyasiler ve bürokratlarla dayanışma ve istişare halinde hizmet üretmek istediklerini ifade eden Habibe Alkan, kendisine yetki verilmesi halinde Bahçelievler Mahallesi'ni kentin en yaşanabilir, huzurlu, refah seviyesi yüksek bir mahalle haline getirmenin çabası içerisinde olacaklarının altını çizdi.

Muhtar Adayı Alkan, 31 Mart seçimlerinde tüm seçmenlerin desteğini beklediklerini açıkladı.