Türk Eğitim-Sen Şube Basın ve Dış İlişkiler Sekreteri Selim Aydın, “Türk Eğitim Sen, bugüne kadar ortaya koyduğu kararlı mücadele ve doğrularından geri adım atmayan özelliği ile üyeleri sayesinde ilimiz başta olmak üzere, ülkemizde gerçek sendikacılığın tek adresi haline gelmiştir” dedi.
Türk Eğitim-Sen tarafından düzenlenen istişare toplantısında konuşan Selim Aydın, sendikanın çalışmalarını daha iyi anlatmak, sendikal mücadeleyi tabana yaymak için eğitim ve istişare toplantılarına büyük önem verdiklerini söyledi.
Aydın, “İl ve ilçelerimizde Türk Eğitim-Sen’i güçlü kılmak, en fazla üye kaydını gerçekleştirerek, tekrar Türk Eğitim-Sen’i yetkili kılmak için buradayız. Türk Eğitim Sen, bugüne kadar ortaya koyduğu kararlı mücadele ve doğrularından geri adım atmayan özelliği ile sizler sayesinde ilimiz başta olmak üzere, ülkemizde gerçek sendikacılığın tek adresi haline gelmiştir” diye konuştu.
Selim Aydın, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“2012-2013 eğitim öğretim yılının hepinize, camiamıza hayırlara vesile olmasını diliyor, önümüzdeki sürecin sarı sendikacılığın son bulduğu, ağababalarından aldıkları direktiflerle hareket edenlerin artık prim yapamadığı, hak arama mücadelesinde dik duruşun ne kadar önemli olduğunun farkında olunduğu bir dönem olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.
Buradan bir kez daha şube yönetim kurulumuz başta olmak üzere İlçe Temsilciliklerinde Yönetim Kurulu üyesi ya da kurumlarda işyeri temsilcisi olarak görev yapan bütün emektarlarımıza fedakarane çalışmalarından ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.
İnşallah bu gayret ve dik duruş, Türk Eğitim-Sen'i ilimizde yetkili kılacaktır.”

Konuşmaların sonunda Türk Eğitim- Sen’in Alaca ve Laçin ilçe temsilciliklerinde görev değişimleri yapıldı.
Çeşitli nedenlerden dolayı görevlerini bırakan Alaca İlçe Temsilcisi Vedat Ali Seyhan’ın yerine Kemal Şanlı, Laçin İlçe Temsilcisi Abdullah Güdek’in yerine ise Cemal Işık atandı.
Vedat Ali Seyhan ve Abdullah Güdek’e yaptıkları başarılı hizmetlerden dolayı Türk Eğitim- Sen Basın ve Dış İlişkiler Sekreteri Selim Aydın tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.