Çorum İl Müftülüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Çorum Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesi işbirliği ile “Geleceğimiz Gençliğimiz”

konulu projenin imar aşamasına geçilmesi ve donanımlı eğitimci oluşturabilmek amacıyla gerçekleştirilen eğitime Çorum İl Müftülüğüne bağlı hizmet veren din görevlileri katıldı.

Çorum İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen seminerde, Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden Temel İslam Bilimleri Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Evkuran, Felsefe ve Din Bilimleri Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muammer Cengil, Felsefe ve Din Bilimleri Öğretim Üyesi Doç. Dr. Macid Yılmaz, Psikolog Öğretmen Türkan Kolcu, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Doktoru Mehmet Sertçelik ve Gençlik Koordinatörü Ertuğrul Öztekin bilgi ve tecrübelerini din görevlileriyle paylaştı.

İl Müftülüğü öncülüğünde ilgili kurumlarla birlikte işbirliği içinde başlatılan projenin amacının gençlere dini bilgilerini artırmak, milli ve manevi değerlerimize uygun sosyalleşmelerine imkân oluşturmak, gençleri cami ve din görevlileri ile buluşturacak örnek projeler üretmek, bu sayede doğru din eğitimi almış, ahlaklı, kendisine, ailesine, dinine ve vatanına faydalı bir gençlik oluşmasına katkı sağlamak amacıyla “Geleceğimiz Gençliğimiz” projesi hayata geçirilmiş oldu.