Gece geç saatlere kadar sürdürülen çalışmalarla, asfaltlama işinin bir an evvel bitirilip caddeyi kullanan sürücü ve yayaların rahatlaması hedefleniyor. 
Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ekipleri altyapı çalışmaları esnasında zarar gören yolun onarımını büyük bir titizlikle gerçekleştirirken vatandaşlardan da olumlu tepkiler alıyor. Bu çalışmaların kendilerine günlük hayatta bazı sıkıntılar yaşatsa da Çorum'un geleceği için bu çalışmaların önemine vurgu yapan vatandaşlar, "Çalışmaların bir müddet daha devam edeceğini görüyoruz. Ancak bizlerin en azından toz ya da çamura maruz kalmaması için yapılanları da biliyoruz. Çalışmalar sadece bu çalışmayla sınırlı değil. Şehrin dört bir yanında çalışmalar sürdürülüyor. Asfalt, tretuar, bordür, park, yeşil alan gibi çalışmalar dört bir tarafta devam ediyor. Şehrimize hizmet eden kim olursa olsun bizler o yöneticilerimizin arkasındayız" dediler. 
Belediye’den yapılan açıklamada ise, “Çalışmalarımızın Çorum halkı tarafından da memnuniyetle karşılandığını görmek tüm Çorum Belediyesi çalışanlarını daha da motive etmektedir” ifadelerine yer verildi.