Çorum'un tanınmış esnaflarından Biçer Otomotiv sahibi Gültekin Biçer’in ağabeyi Gazi Biçer, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti.

Niğde Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda yatan ve iki gün önce geçirdiği beyin kanaması sonucu Konya'da kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen Gazi Biçer'in (44) cenazesi bugün memleketi Çorum'a getirildi.
Merhumun cenazesi ikindi namazına müteakip Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı’ndan alınarak, Merkez İsmail Kakaç İlkokulu yanındaki evine götürüldü. Ailesi ve komşularından helallik alınmasının ardından Gazi Biçer'in cenazesi Çanakçı Köyü Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları arasında toprağa verildi.

Evli ve bir çocuk babası olan Gazi Biçer'in cenazesine; CHP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Güngör Atak, Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun, Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı Birkan Demirci ve Yönetim Kurulu üyeleri Volkan Sakallı, Satılmış İnaç, Yayla Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hacı Odabaş, Çanakçı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Resul Yiğitoğlu, sanayi esnafı ile Biçer ailesinin yakınları katıldı.

ORGANLARIYLA 3 KİŞİYE HAYAT VERECEK
İki gün önce aniden rahatsızlanan ve Konya'da kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen Gazi Biçer'in organları 3 kişiye hayat verecek.

Biçer Otomotiv sahibi Gültekin Biçer, kardeşi Gazi Biçer'in ailesini ikna ederek ağabeyinin organlarını bağışladı.
Bunun üzerine Gazi Biçer'in iki böbreği ve karaciğeri ameliyatla alındı. Tahliyesine 5 ay kaldığı öğrenilen Biçer'in organlarının 3 kişiye hayat vereceği bildirildi.
Yayla Haber, merhum Gazi Biçer'e Allah’tan rahmet, kederli ailesi, yakınları ve sevenlerine de başsağlığı diler.