Emlak vergisinin Mart ayında başlayan 2014 yılı birinci taksitini ödeme süresi 2 Haziran Pazartesi günü sona erecek. Çorum Belediyesi vatandaşların mağdur olmamaları için Mayıs ayı boyuncu öğle tatili olan 12.30 - 13.30 saatleri arasında da hizmet verecek.
Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, emlak vergilerinin ilk taksitlerinin son ödeme tarihi olan 2 Haziran Pazartesi gününe kadar veznelerin öğle saatlerinde de açık bulunacağını belirterek “Vatandaşlarımız belediyemize olan tüm borçlarını, kredi kartı ve internet üzerinden online ödeyebildikleri gibi belediyemizin bir başka hizmeti olan 333 0 333 numaralı telefonu arayarak telefon bankacılığı sistemi ile de borçlarını ödeyebilirler.” dedi.
100 TL üzeri emlak vergisi ödeyecek mükelleflerin anlaşmalı banka kartları ile borçlarını 5 taksitte ödeyebileceklerini de hatırlatan Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, “Hemşehrilerimiz emlak vergilerinin ilk taksidini ödemek için son günü beklememeli. Vergilerin son ödeme tarihine bırakılmadan ödenmesi veznelerde yaşanacak yoğunluğun da önüne geçecektir. Hemşehrilerimiz bu konuda duyarlı davranacaklardır" dedi.