Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanıyla yürütülen Kamu-STK İş Birliği Projesi kapsamında, "Yerel Kapasite Geliştirme Faaliyetleri" düzenlenecek.

13-14 Şubat ve 27-28 Şubat 2019 tarihlerinde düzenlenecek olan “Yerel Kapasite Geliştirme Faaliyetleri" Çorum ilinde iki grup halinde gerçekleştirilecek.

Konu hakkında Çorum İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Mustafa Bayrak yaptığı açıklamada, iki gün olarak planlanan "Yerel Kapasite Geliştirme Faaliyetlerinin temel amacının, yerel düzeyde sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumlarının kapasitelerinin geliştirilmesi ve aralarındaki iletişimin güçlendirilmesi olduğu bildirildi.

Bayrak, açıklamada, şunları kaydetti;

“13-14 Şubat ve 27-28 Şubat 2019 tarihlerinde, Çorum ilinde iki grup halinde düzenlenecek "Yerel Kapasite Geliştirme Faaliyetine katılmak isteyen sivil toplum kuruluşlarının, http://www.corumdernekler.gov.tr/yerel- kapasite-gelistirme-faaliyetleri-hakkinda-duyuru linkinde bulunan formu doldurarak Çorum İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü'ne ait [email protected] e-posta adresine göndererek başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Başvuru sayısının çok olması durumda, kontenjanın sınırlı olması nedeniyle başvurular arasında seçim yapılacaktır. Her bir sivil toplum kuruluşundan sadece bir (1) temsilcinin katılması gerekmektedir. Çorum İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü, katılımına karar verilen sivil toplum kuruluşlarıyla iletişime geçerek, organizasyon detayları hakkında bilgi verecektir."