Çorum Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla 2014-2017 yıllarını kapsayan “2. Dönem Stratejik Plan Hazırlama” çalışmalarına başladı.
2. Dönem Stratejik Plan bağlamında “Dış Paydaşlarla Durum Analizi” çalışmasının değerlendirme toplantısı Vali Sabri Başköy’ün katılımı ile yapıldı.
Çorum TSO’da gerçekleştirilen toplantıya; Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, TSO Başkanı Çetin Başaran Hıncal, TOBB Ekonomi Danışmanı Dr. Yüksel Vardar ve TSO Genel Sekreteri Murat Zeynel de katıldı.
Toplantıda, 2014-2017 yıllarını kapsayan “2. Dönem Stratejik Plan” hazırlama çalışmaları kapsamındaki “Dış Paydaşlarla Durum Analizi” çalışmasının taslağı hazırlandı. Bu taslak ile şirketlerin geleceğinin planlamasına yönelik olarak; Fırsatlar, Tehditler, Sorun ve Beklentiler gibi hususlar tespit edilecek ve hususlar politik, ekonomik, sosyolojik, teknolojik ve sektörel açıdan değerlendirilerek Çorum TSO’nun “2. Dönem Stratejik Plan”ı ortaya konulacak.