Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül ve AK Partili Belediye Meclis üyeleri Vali Mustafa Çiftçi'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Geçtiğimiz hafta göreve başlayan Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'ye hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Bugünde Belediye Başkanı Zeki Gül, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Yabacıoğlu, Alper Zahir ile Turhan Candan ve AK Parti Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Vali Mustafa Çiftçi'yi makamında ziyaret etti.

Vali Çiftçi'yi tebrik eden Belediye Başkanı Zeki Gül, "Birlikte çok güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Valiliğin bundan sonraki çalışma sürecinde biz de elimizden gelen katkıyı göstereceğiz" dedi.

Valilik makamının şerefli ve onurlu bir makam olduğunu dile getiren Başkan Gül, "Valilik sorumluluğu üst düzeyde olan bir makamdır. Allah hayırlı ve güzel işler yapmayı nasip etsin” şeklinde konuştu.

Vali Mustafa Çiftçi'de ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Zeki Gül ve meclis üyelerine teşekkür etti.

Çorum'da görev yapmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Çiftçi, “İyi ki Çorum’a tayin olmuşum. Görevimi en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde olacağım. Kamu kurumlarına gelen vatandaşımıza hizmet ederken kendi anne ve babamıza hizmet ediyormuş gibi hareket edeceğiz. Hizmet etmek için bize emanet olan bu makamdan giderken güzel bir eser bırakmak hedefi ile görev yapmanın gayreti içinde olacağız" şeklinde konuştu.