Onbir Ayın Sultanı Ramazan yaklaşırken Çorum Belediyesi, mübarek Ramazan Ayına yönelik çalışmalarına da başladı. 
Her yıl kurulan Ramazan Çadırı için çalışmalarını başlatan Çorum Belediyesi, bu yıl da Ramazan Çadırı kuracak. Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül ramazan çadırı çalışmalarını yerinde inceledi. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Kültür Sitesi altında kurulumuna başlanan çadırda Ramazan Ayı içerisinde hayırsever vatandaşların katkılarıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek hizmeti vereceklerini söyledi. 
Ramazan Çadırı’nda maddi durumu iyi olmayan vatandaşların yanı sıra iftar saatinde evine yetişemeyenlerin de iftarlarını açabileceklerini vurgulayan Gül, geçen yıllarda kullanımdan dolayı yıpranan ramazan çadırının bu yıl yenilendiğini belirtti. Gül, “İftar Çadırımızda vatandaşlarımıza en iyi hizmeti, en kaliteli hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. Ramazan Ayı içerisinde havaların sıcak gideceğini düşünerek çadıra havalandırma sistemi kuruyoruz. Vatandaşlarımız serin bir ortamda iftarlarını yapabilecekler.” dedi. 
Ramazan Çadırı’na katkıda bulunacak olan hayırsever insanlara şimdiden teşekkür eden Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Çorum Belediyesi iftar çadırında her gün 1.000 kişinin aynı anda iftarını açabileceğini dile getirdi.