5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı’nda çelenk töreninin ardından kutlama programı gerçekleştirildi.
Bugün yapılan programa Çevre ve Şehircilik Çorum İl Müdürü Seyitahmet Sancak, İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yücel, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Halk Sağlığı Müdürü Ahmet Barış, bazı daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü çelengi Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Seyitahmet Sancak tarafından Atatürk Anıtı’na sunuldu. Albayrak İlkokulu öğrencileri tarafından çevre andının okunmasının ardından günün anlam ve önemine ilişkin Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Seyitahmet Sancak bir konuşma yaptı.
Albayrak İlkokulu Öğretmeni Hasan Ayhan Leblebici yönetiminde müzik korusu birbirinden güzel çevre şarkılarını seslendirdi.
Albayrak İlkokulu öğretmenlerinden Mehmet Aşgın ve Sefa Esenyel yönetiminde Halk oyunları gösterilerinin yer aldığı programda Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Seyitahmet Sancak, Albayrak İlkokulu Müdürü Hasan Bekdemir’e plaket verirken, müzik korusu ekibi adına Albayrak İlkokulu öğretmeni Hasan Ayhan Leblebici’ye katılım belgesi, folklor ekibi adına Albayrak İlkokulu öğretmenlerinden Mehmet Aşgın ve Sefa Esenyel’e katılım belgesi takdim edildi. 5 Haziran Dünya Çevre Günü programı ikramların ardından sona erdi.