Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri eski hastane yanında bulunan Çamlık Caddesinde yenileme çalışmalarını tamamladı.

Çorum Belediyesi’nin şehir genelinde yaptığı asfalt çalışmaları hakkında açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, "2018 yılı asfalt sezonunu verimli şekilde geçireceğiz. Bunun için ekiplerimiz hummalı bir şekilde çalışıyorlar. Yol ekibinde çalışan personellerimiz haftanın 6 gününde 11 saat çalışma yapıyorlar" dedi.

Daha önce bu bölgede trafiği rahatlatmak için Mehmet Akif Ersoy Caddesini Gazi Caddesine bağlayan ara yolu açtıklarını ifade eden Zahir, “Vatandaşlarımız bundan sonra Çamlık Caddesi üzerinden Bahabey Mesire alanına ve Şehitliğe rahatlıkla ve konforlu bir şekilde ulaşacaklar" şeklinde konuştu.

Çamlık Caddesindeki yenilemeler hakkında bilgi veren Zahir, “İlk önce kaldırımları yenilediğimiz caddemizin daha sonra asfalt serimini gerçekleştirdik. Uzunluğu 910 metre genişliği ise 11,5 metre olan caddemize 7 bin ton mekanik 3 bin 100 ton da asfalt serimi yaptık" diye konuştu.