Cadde ve sokak temizliği yapan 75 kişilik sürekli temizlik ekibinin yanında yeni kurulan ekiple Küçük Sanayi Sitesi’nden Binevler’e, İpeklievler’den İkbalkent’e kadar tüm alanlar temizleniyor. 
Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan,  “Türkiye’nin en temiz şehirleri arasında yer alan Çorum’u daha temiz hale getirmek için Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz tüm mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. Oluşturulan 50 kişilik temizlik timi mahallelere giderek mıntıka temizliği yapıyor. Kurban Bayramı süresince aralıksız temizlik çalışmalarını sürdürecek olan ekip, Kurban bayramında da şehrin temizliği konusunda çalışmalarına devam edecek.
Kurulan mıntıka temizlik ekibi şehrin her noktasına giderek temizlik yapacaklar. Ekiplerimiz Bayram süresince görevlerinin başında olacak. Hem şehri temizleyecekler hem de temizlik konusunda gelen tüm ihbarlara anında müdahale edecekler.
Bilindiği gibi Belediyemiz, daha iyi hizmet vermek için temizlik araçlarını yeniledi. Belediyemize ait 20 adet kamyon, 8 adet kamyonet, 4 adet süpürme aracı, 6 adet pikap, 1 kaldırım süpürme aracı, 2 yer altı konteynır aracı, 1 arozöz olmak üzere toplam 42 araç alarak hizmet kalitemizi daha da yukarılara çıkardık. Yaptığımız çalışmalarla vatandaşlarımıza layık olmaya çalışıyoruz ve bu kapsamda yapılması gereken ne varsa bunların hepsini yapmaya çalışıyoruz.

CADDELER YIKANIYOR
Çorum Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde ana caddeleri yıkayarak vatandaşların hizmetine sunacak.
Her bayram öncesi olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da caddelerimiz gül suyu ile yakınacak. Ana caddelerimizde yapılan altyapı çalışmaları nedeniyle de meydana gelen tozlanma aşırı tozlanma meydana gelmiştir. Belediyemiz hizmetlerini sürdürürken aynı zamanda vatandaşların mağdur olmaması içinde gereken önlemleri alıyor. Bu çerçevede Belediyemiz ana caddelerde temizliklerin yanı sıra yıkama yaparak halkımızın rahat bir bayram geçirmesini sağlayacak” ifadelerine yer verdi.