Vakıf ve derneklerde başarılı çalışmalarıyla eğitmenlik yapan Emine Özten Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığı’na aday oldu.

Bahçelievler Mahallesi’nde birçok sorun olduğunu ve Belediye ile Muhtarlık arasında köprü olacağını söyleyen Emine Özten, muhtar olduğu takdirde mahallenin her köşesinin sorunlarıyla ilgileneceğini ifade etti. Özten yaptığı açıklamada şöyle konuştu;

“Bilindiği üzere 31 Mart 2019’da yerel seçimlere gidiyoruz. Öncelikle seçimlerin ve bütün zamanlarımızın barış ve huzur içinde demokrasi baharı havasında geçmesini diliyorum. Seçimler gelir geçer, yönetimler değişir, ama kalıcı olan vatan ve millettir. Çok partili demokratik sistemlerde demokrasinin ilk adımı yerel yönetimlerdir. Hatta mahalle yönetimleridir. Çünkü vatandaşın en kolay ulaşabileceği makamlar muhtarlıklardır. Bu neden muhtarlığımızın kapısı hiç kapanmayacaktır. Muhtarlıklar sadece demokrasinin değil hizmetin ve vatandaşla temas etmenin ilk adımıdır. Bu gerçektende önemli heyecan verici görevin "EMİNELLERDE olması hepimiz için önemlidir.” dedi.

Her zaman sosyal hayatın içinde olduğunu ve aktif siyasette yer aldığını bu nedenle siyasi partilerde az çok samimi dostluklarının olduğunu ifade eden Özten, “Resmi kurum ve kuruluşlarda tanışıklığım oldu. İşim gereği sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yaptım. Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Çorum Şubesi’nin kurucu üyelerindenim, Vakfın Gençlik ve Kadın Kolları Başkanlığı’nı yaptım. Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı’nda semah eğitmeni olarak halen görev yapmaktayım. Şu an aktif olan Kadeş Halkoyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin kurucu başkanıyım. Drama Eğitmeni, Türkiye Halkoyunları Federasyonu 2. Kademe Halkoyunları Antrenörü ve Türkiye Usta Öğreticiler Federasyonu Çorum İl Temsilcisiyim. Açık Öğretim Fakültesi Spor Yöneticiliği okumaktayım. Bugüne kadar gençlerimizi ve çocuklarımızı karanlıklara ve kötü alışkanlıklara sevk edecek ortamlardan uzak tutmak ve sosyal hayata bağlamak için var gücümle çalıştım. Seçildiğim taktirde çocuklarımız ve gençlerimiz öncelikli olmak üzere bütün sakinlerimiz ve mahallemiz için gecemi gündüzüme katıp çalışmak için Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığı’na adayım. Hiç bir zaman neme lazımcı olmadım, elimin erdiği dilimin döndüğü kadarıyla herkese yardımcı olmaya çalıştım. Hayatımın her döneminde Vatanıma, Milletime ve güzel kentimiz Çorum’a faydalı bir birey olabilmek için uğraştım. En iyi silah kalemdir sözünden hareket ederek seçimi kazanıp muhtar olduğum takdirde silah müracaatında bulunmayacağım. Çünkü her zaman barıştan ve sevgiden yana oldum. Bir annenin en iyi silahı sevgidir. Bende mahallemde sevgi ve şefkatle ihtiyaç sahibi olan her vatandaşımızın yanında olacağım. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ediyor, mahalle sakinlerimizin desteklerini bekliyorum.”