HABER: ONUR MÜLAZIM
Kültür ve sosyal etkinlikler kapsamında 7 bin kişiyi Çanakkale'ye götürmeye hazırlanan Çorum Belediyesi, gezi organizasyonunu ihaleye çıkarttı.
Çorum Belediyesi mücavir alan sınırları içerisinde ikamet eden 7 bin vatandaşı Çanakkale Savaşları'nın meydana geldiği Gelibolu Yarımadası ve Şehitlikler ile Bursa ve Çanakkale'ye götürecek olan Çorum Belediyesi'nin hizmet alım ihalesi bugün yapıldı.
Çanakkale gezi organizasyonunu ihalesi saat 11.00’de Belediye Destek Hizmetleri Müdürü Leyla Sayın'ın başkanlığında Belediye İhale Salonu’nda gerçekleştirildi.
"1 adet duyuru ve tanıtım hizmeti, 1 adet başvuru, enformasyon ve raporlama hizmeti ile 168 kişilik kafileler şeklinde olmak üzere toplam 7 bin kişi için hizmet alımı" işini kapsayan ihaleye 6 firma katıldı.
Kapalı zarf usulü gerçekleştirilen ve yaklaşık maliyeti 1 milyon 595 bin 810 lira olan ihalede; A.Z. Reklam Basım Organizasyon Turizm ve Yapı şirketi 1 milyon 377 bin lira teklif verirken, Atak Seyahat Turizm Ticaret A.Ş. 1 milyon 386 bin lira, İstanbul Ajans 1 milyon 394 bin 750 lira, Sim Turizm Taşıma Pazarlama ve Ticaret LTD. ŞTİ. 1 milyon 432 bin 330 lira 19 kuruş, Bilir Turizm ve Danışmanlık A.Ş. 1 milyon 814 bin 250 lira ve Şahinoğlu Turizm de 2 milyon 145 bin lira teklif sundu.
Komisyon Başkanı Leyla Sayın; ihaleye katılan firmaların dosyasının inceleneceğini ve çeşitli kriterlere göre değerlendirme yapılacağını belirterek, ihale sonucunun katılımcı firmalara resmî yazıyla bildirileceğini söyledi.