Çorum Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hayri Çağır, AK Parti Çorum İl Başkanlığını ziyaret etti.
Ziyarette AK Parti Çorum il Başkanı Rumi Bekiroğlu ve parti yöneticileri ile görüşen Ankara’da bu yıl 3. gerçekleştirilecek olan Çorum Tanıtım Günleri hakkında bilgi verdi.
15-18 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan tanıtım günleri için çalışmalara başladıklarını belirten Çağır, amaçlarının Çorum’un tarihi ve kültürel değerlerini tanıtmak olduğunu söyledi.
Geçmiş yıllarda düzenlenen etkinliğe yoğun katılımın olduğunu ve bu yıl hedeflerinin 500 bin ziyaretçiye ulaşmak olduğunu kaydeden Çağır, Çorum’da yaşayan Çorumlularla Ankara’da yaşayan Çorumlular arasında gönül köprüsü kurduklarını ifade etti.
AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ise, Çorum tanıtım günlerini önemsediklerini vurgulayarak, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını açıkladı.
Bekiroğlu, bu etkinliğin Çorum’un sahip olduğu tarihi ve kültürel değerlerin tanıtımının yanı sıra genç nesillere aktarılmasında da büyük bir rol oynadığının altını çizdi.
Bu tür organizasyonlar düzenlemenin kolay olmadığına dikkat çeken Bekiroğlu, tanıtım günlerinin düzenlenmesinde katkıda bulunan herkese teşekkür etti.