Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Orta Okulu, Okul Aile Birlği üyeleri, okullarına destek olan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür ettiler.
Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Orta Okulu yeni binasının yapım çalışmasında imar konusu ve diğer çalışmalarında katkısı bulunan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye, Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Salim Söylemiz, Okul Aile Birliği Başkanı Ünal Cevizci ziyarette bulundular. 
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ziyarette yaptığı konuşmada, öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri amacıyla imkanlar doğrultusunda her türlü desteği verdiklerinin ifade ederek, “Okullarımıza yaptığımız yardımlar ve yatırımlar, geleceğimiz olan gençlerin eğitimlerini hep bir adım daha ileriye taşımanın gayreti içindeyiz. Belediye olarak tüm okullarımıza desteğimiz oluyor, desteğimiz sadece boya, badana, tadilatlarla sınırlı olmadığını belirten Külcü, sporda ve sanatta da öğrencilere destek oluyoruz” dedi.
Ziyarette hazır bulunan Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun’da, Çorum Belediyesi’nin okullarına verdiği desteklerden memnun olduklarını belirterek, okullarının büyük bir aile olduğunu dile getirdi.
Durgun, “Sizlerde bu aileye desteklerinizle katkı sağlıyorsunuz. Çorum dışından gelen öğrencilerimiz ve misafirlerimiz okulumuzla birlikte kentte ki değişimi bizlere ifade ediyorlar. Bizlerde sizlerin katkılarıyla bu değişimin yaşandığını onlara anlatıyoruz. Onlarda bizler gibi mutluluklarını belirtiyorlar. Bu nedenle sizlere ve ekibinize katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Okul Müdürü Salim Söylemez’de konuşmasında, eğitime katkı sağlayan yönetimlerin, Türkiye'nin geleceğini bir adım daha ileriye taşıdığını belirterek, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür etti.