Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Çorum İl Müdürü Erol Kavuncu'yu ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ziyarette yaptığı konuşmada Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın tam anlamıyla gençliği merkez alan yeni politikalar ürettiğini ve bu alanlarda ciddi yatırımlar yaptığını söyledi. Eğitime önem vermemek gibi bir lükse sahip olmadıklarını söyleyen Başkan Külcü, “Üniversite sayısını iki katına çıkaran hükümetimiz yurt ve sosyal imkanları da buna paralel olarak artırmaktadır. Gençlerin buralarda hem rahat etmeleri hem de hayata güçlü bir şekilde hazırlanmaları gerekmektedir.” dedi.  Külcü, yurt hizmetlerinin bir otelcilik hizmeti olmadığını, üniversite ve eğitimin bir parçası olduğunu ifade ederek bu tür yerlerin sosyal faaliyetler açısından da doyurucu olması gerektiğini belirtti. 
Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Çorum İl Müdürü Erol Kavuncu da yaptığı konuşmada Çorum Belediyesi’nin Çorum’da her kurum ve her kesime destekte öncülük yaptığını söyledi.
Desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür etti. 
Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan da hazır bulundu.