Çorum Barosu Başkanlığı’na aday olan Av. Sevinç Demirtaş Şahin, listesinden yönetim ve diğer organlara aday olanların isimler belli oldu.

Çorum Barosu’nun 13 Ekim 2018 Cumartesi günü yapılacak olan olağan genel kurulunda Av. Sevinç Demirtaş Şahin ile Av. Kenan Yaşar başkanlık yarışı verecek.

İki dönemdir başkanlık görevini yürüten Av. Altan Akpınar’ın tekrar aday olmadığı genel kurulda Av. Sevinç Demirtaş Şahin, yönetim kurulu ve diğer organlarda yer alacak isimleri de belirledi.

“Adalet için bağımsız Baro, bağımsız yargı” sloganıyla seçime hazırlanan Sevinç Demirtaş Şahin’in yönetim kuruluna aday lisesinde Av. Ahmet Özdel, Av. Hüseyin Erdost, Av. Özer Akpınar, Av. Dilek Defne Kılıç, Av. Esra Pınar Saran, Av. Gülşah Çınar, Av. Mahir Bulut, Av. Bülent Diken, Av. Derya Yüksel Topaktaş ve Av. Aydın Civan yer alıyor.

Disiplin Kurulu’na Av. Niyazi Kartaltepe, Av. Gönül Aymergen, Av. Filiz İlkyaz, Av. Ali Anaklı ve Av. Gazi Kalender aday olurken, Denetleme Kurulu’na da Av. İsmail Torun, Av. Figen Karagözoğlu ve Av. Vecdet Tuncay aday gösterildi. Türkiye Barolar Birliği Delegesi olarak da Av. Burçin Solmaz Polat ve Av. Nihat Ahıskaloğlu aday oldu.