AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, Yayla Haber Gazetesi’ni ziyaret etti.

Belediye Meclis Üyesi Adayları Kenan Özüyağlı, Lemzi Çöplü, Namık Kemal Batman, İdris Kesgin ve Kadir Yücel’inde hazır bulunduğu ziyarette Aşgın, Yayla Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni, aynı zamanda Alaca Lider, Osmancık Haber ve Kargı Gazeteleri İmtiyaz Sahibi Hacı Odabaş ile görüştü.

Ziyarette Yayla Haber hakkında övgü ile bahseden Aşgın, “Yayla Haber Çorum’da kendini kanıtlamış, objektif, bağımsız ve tarafsız yayın hayatıyla kendini ispat etmiş bir sitemizdir. Yayın hayatınızda başarıların devamını diliyorum. Bizde seçildiğimiz takdirde her anlamda basınımızın yanında olmaya özen göstereceğiz.” dedi.

DÜNÜMÜZÜ DE BUGÜNÜMÜZÜ DE BİRLİK VE DİRLİK ÜZERİNE KURDUK

27 Kasım’dan bu yana alanlarda olduklarını kaydeden Aşgın, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ‘Çorum adayımız Halil İbrahim Aşgın kardeşimiz’ dediği günden bugüne alanlardayız. Genel Başkanımızın şahsıma kardeşim diye hitap ettiğinde çok gururlandım. Onun ekibinde olmak ve dava arkadaşlarıyla yol yürümek beni ziyadesiyle memnun etti. Amacımız bütün bir şehri bütünüyle kucaklamak. Bize oy versin yada vermesin sıkmadık el, bakmadık göz bırakmamaktır. Biz her ne yapacaksak, Allah için yapacağız. Biz inanıyoruz ki, Allah için yapılan her iş bereketlidir, samimidir. Hiç kimse bizim dilimizden ayrılık sözleri duyamaz. Biz dünümüzü de bugünümüzü de birlik ve dirlik üzerine kurduk. Yarınlarımızı da bu milletin birliği üzerine kuracağız inşallah” şeklinde konuştu.

TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYANIN HİZMETKÂRI OLACAĞIZ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, projeleri sunduğunu ve projeleri çok beğendiğini anlatan Aşgın, “19 mega proje demiştik, proje sayısını artırdık. Cumhurbaşkanımıza sunduğumuz proje ve hizmetleri şimdi hemşehrilerimize yaklaşık 2 saat sürecek bir sunumla anlatacağız. Önceki dönemlerde güzel hizmetler yapıldı. Partili, partisiz emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Gerek bu dönem, gerekse önceki dönem olmak üzere, bu şehre hizmet eden tüm belediye başkanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum.

Biz, bu şehre değer katan herkesin yanında olup, taş üstüne taş koyanın hizmetkârı olacağız. Hiç bir ön yargı ve kapris içinde olmaksızın, bu şehrin bir adım öte taşınmasında Çorum'un tümüyle el birliği edeceğiz. Hiç kimsenin Çorum sevgisini kendimizden daha az saymayacağız. Bizim gönlümüzde, Çorum'un tümü bu şehrin daha güzel olması ve büyümesi için en yüksek duyguları taşıyor. Şehrin bütün dinamikleri ile el ele vererek, şehrimizi daha güzel yarınlara yaşayacağız." dedi

İLK ÖNCELİĞİMİZ KENAR MAHALLELERİ

Çorum’da bulunan kenar mahallerinin sorunlarının ivedilikle biran önce çözüme kavuşturmak için çalışacaklarını kaydeden Aşgın, “Bizlerin ilk önceliği kenar mahallerimiz olacaktır. Şehir merkezinde önce yatırımlarımızda ilk önce o bölgeleri hedef alacağız” diye konuştu.

AŞGIN’IN İŞTE BAZI MEGA PROJELERİ

8 Mart Cuma günü saat 17.30’da Anitta Otel’de proje ve belediye meclis üyesi adaylarının tanıtım toplantısı düzenleneceğini kaydeden Aşgın, esnaf, engelliler, kadınlar, gençler, yaşlılar ve çocuklarla ilgili bütün kesimi kucaklayacak projelerinin olduğunu belirtti.

Belediye başkanı seçildiği takdirde yapacağı bazı projeler hakkında da bilgiler veren Aşgın, “Projelerimizi, Çorum’un daha üst düzeyde yaşanabilir bir şehir olması için hazırladık. Bunlardan biri ise Çorum’a 8 bin konutluk bir yeni yaşam alanı oluşturmaktır. Diğer bir projemiz ise Seyir Kulesi inşa etmek.

Projelerimizde engelli kardeşlerimizi de düşündük. Onların rahat edeceği bir Engelsiz Cafe yapmaktır. Gençlerimizin de yararlanacağı büyük bir Gençlik Merkezi yapmayı hedefliyoruz.

Dünyanın olmazsa olmazı olan bilim alanında gençlerimizi yetiştirmek ve onları bilimle donatmak adına bir Bilim Merkezi inşa edeceğiz. Hedefimiz tüm kesimin, hizmetlerden eşit bir şekilde yararlanmasını sağlamaktır.” dedi.