Çorum Barosu Başkanı Av. Altan Akpınar, 8 Ekim 2016 tarihinde gerçekleştirilecek olan Çorum Barosu Olağan Genel Kurulu’nda baro başkanlığı görevine ikinci ve son kez aday olduğunu açıkladı.
Görev süresi içerisinde meslektaşlarına, Çorum Barosu’na ve Çorum halkına layık olabilmek için var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Altan Akpınar, “bir önceki dönem Baro organlarında görev yapan arkadaşlarımızdan aldığımız hizmet bayrağını en iyi şekilde taşıdığımıza, Çorum Barosunun çıtasını daha da yükselttiğimize, Türkiye’de ses getiren, fikirlerine değer verilen barolardan biri haline getirdiğimize inanıyorum.
Baromuzun Web sitesinde yayınlayacağımız 2 yıllık faaliyet raporumuz yaptıklarımızın belgesidir” dedi.
Görev süresi boyunca hedeflerinin; Atatürk’ ün çizdiği yolda, Cumhuriyetin kazanımları ışığında, ülkenin milli değerlerine sahip çıkarak, hukuk devletinden, hukukun üstünlüğünden taviz vermeden mesleklerine ve meslektaşlarına hizmet etmek olduğunu özellikle ifade eden Akpınar, “ aynı hedef doğrultusunda hizmet etmeye devam edeceğimizin sözünü veriyorum” dedi.
Çorum Barosu Başkanı Av. Altan Akpınar, açıklamasında şöyle dedi:
“8 Ekim 2016 tarihinde Baromuzun Genel Kurulu var. Madem kurullarımıza güven var, o halde devam etmek de boynumuzun borcu.
‘Çorum'da Baro Var’ dedik ve dedirttik, dedirtmeye devam edeceğiz.
2 yıldır büyük bir gurur ile yürütmekte olduğum, hayatımda aldığım bu en onurlu görevi, Çorum Barosu’na kayıtlı değerli meslektaşlarımın destek ve teveccühleri doğrultusunda bir dönem daha ilk günkü heyecan ve motivasyon ile sürdürmeye talip olduğumu saygılarımla tüm meslektaşlarımın ve Çorum kamuoyunun bilgisine sunuyorum.
Kongremizin, Baromuza, mesleğimize hukuk camiasına ve Çorum’umuza hayırlı olmasını dilerim”