Çorum Barosu Başkanı Av. Altan Akpınar, icra müdürlüklerinin adliyeden alınıp İdare Mahkemesi’nin bulunduğu binaya taşınması konusunda AK Parti Milletvekili Salim Uslu’yu bilgilendirdi.
Milletvekili Salim Uslu, Çorum Barosu Başkanı Av. Altan Akpınar’ı ziyaret etti. Ziyarette Uslu ile bir süre görüşen Akpınar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, avukatların bir büyük sorununu daha Uslu’ya iletti. İcra müdürlüklerinin adliyeden alınıp İdare Mahkemesi’nin bulunduğu binaya taşınması konusundaki girişimleri anlatan Akpınar, böyle bir taşınmanın mantıksız olduğunu, geçici çözümlerin bulunabileceğini ve Çorum Barosu’nun bu konuda her zaman desteğe hazır olduğunu ifade etti.
Akpınar, “Bizim en büyük dileğimiz adaleti sağlamak. Sizleri de tebrik ediyorum. Son dönemde bizim için sorunlarımızı sizlere aktardık. Bu konuda sizlere duyarlılığınız için teşekkür ediyorum. Bizim büyük bir sorunumuz daha var. O da icra müdürlüklerin başka bir binaya taşınması söz konusu. Bu konu bütün avukatları ilgilendiriyor, bu yüzden büyük bir sorun. Eğer Adliye yeterli değilse, adliye binasının yemekhanesinde yeterli alanlar bulunuyor. Eğer bu da yeterli değilse çevre binalardan bir yer kiralanarak geçici olarak oralara taşınabilir. Bizler bu konuda Çorum Barosu’ndan istediğiniz her desteği vermeye hazırız” diye konuştu.