AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu ve İl Başkan Mehmet Karadağ, Vali Mustafa Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve bazı il ve ilçe yönetiminin eşlik ettiği ziyarette Karadağ ve Kavuncu, Vali Çiftçi’ye görevinde başarılar diledi.

Çorum’a atanmasından dolayı Vali Çiftçi’yi tebrik eden İl Başkan Mehmet Karadağ, “Allah Çorum’a güzel hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.

Milletvekili Erol Kavuncu ise “Anadolu’nun parlayan yıldızı Çorum’a hoş geldiniz” diye başladığı konuşmasında “Mülki idaredeki tecrübeleriniz ile Çorum’da güzel hizmetler yapacağınıza inancımız tamdır” şeklinde konuştu.

VALİ ÇİFTÇİ; HİÇ YABANCILIK ÇEKMEDİM

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mustafa Çiftçi de, Çorum’da 4 günü geride bıraktığın belirterek, “Sanki 4 gün değil de uzun zamandır kendimi Çorum’da gibi hissettim” dedi. Çorum’a hiç yabancılık çekmediğini dile getiren Çiftçi, “Önemli olan görevimizin ne kadar süreceği değil, görev yaptığımız dönemde Çorum’da hoş bir seda bırakabilmektir. Buradan ayrılıncaya kadar hizmet etmeye ve insanların hayır duasını almaya devam edeceğim” dedi.