Memur-Sen Çorum İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı Memur-Sen Çorum İl Temsilciliği seçiminde oy birliğiyle yeniden göreve getirildi.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ahmet Saatcı, “Memur-Sen Konfederasyonunda yeni genel başkanla birlikte tüm Türkiye’de Memur-Sen il ve ilçe temsilcilerinin yeniden belirlenmesi talep edilmiş bu doğrultuda Çorum Memur-Sen’e bağlı hizmet kolu şube başkanları ve il temsilcileri bir araya gelerek bir adayda mutabık kalınarak seçime tek adayla gidilmesi ve yıllardan beri özlenen tablo olan oybirliği ile bir temsilcinin belirlenmesi kanaati hâsıl olmuştur. Bu karar doğrultusunda yapılan istişare sonucu  şube başkanları ve il temsilcileri tarafından oy birliği ile Ahmet Saatcı’ya Memur-Sen Çorum il temsilciliği görevine devam kararı çıkmıştır” dedi.
Ahmet Saatcı seçim sonrası yaptığı değerlendirmede, "Oybirliği ile ikinci defa il temsilciliği görevini şahsıma layık gören şube başkanlarım ve il temsilcilerime sağduyularından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Memur-Sen İl Temsilciliği için oybirliği her zaman istenen bir tablo idi. Oybirliği ile il temsilcisinin belirlenmesi Memur-Sen Çorum tarihinde bir ilk olarak gerçekleşti. Oy birliğinin şahsımda sağlanması beni ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu teveccüh ve desteğin görev yaptığımız süre zarfında çalışmalarımızdan ve mücadelemizden, başkanlarımızın memnuniyetinin bir göstergesidir diye düşünüyorum. Durmak yok yola devam diyor çalışmalarımıza hiç yorgunluk bilmeden devam edeceğimizin bilinmesini istiyorum. Sonucun sendikamıza ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadesini kullandı.