S.S. Ahi Evran Sanayi Şehri Yapı Kooperatifi Başkanı Yalçın Kılıç, yönetim kurulu üyeleri ve kooperatif üyeleri Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşma yapan S.S. Ahi Evran Sanayi Şehri Yapı Kooperatifi Başkanı Yalçın Kılıç kooperatifin ilerlemesi noktasında Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ile sürekli istişare halinde olacaklarını belirtti. Sanayi şehrinde iş yerlerinin belirlendiğini belirten Yalçın Kılıç “Biz her esnafımıza hitap eden dükkanlar oluşturacağız. Sanayi sitesi ile organize sanayi arasında bir şey olacak. 250, 500, 1000 ve 2000 metrekare olan iş yerlerimizin yanı sıra 100 ile 250 metrekare arasında değişen dükkanlar da yer alıyor. Üyelerimizin resmi prosedürlerini bitiriyoruz. 1 hatadır gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çorum’un ufkunu açmak adına yapmış olduğumuz bu projeye destek veren başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bakanlarımıza, milletvekillerimize ve belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Artık sözün bittiği noktadayız. Bundan sonra icraata başlayacağız. Sizinle istişare halinde olacağız ve yapacağımız her çalışmayı istişare ile yapacağız. Bu işin belediyesiz olmayacağını biliyoruz. Sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Yollarımızın açılması noktasında bizlere çok büyük destek verdiniz. Yeni kayıtlarımızla birlikte 950 civarında üyemiz var. Bize hizmet edenin her zaman yanında oluruz, kılıcı oluruz, yoldaşı oluruz, abisi oluruz, kardeşi oluruz. Esnaf ve sanatkar girebileceği 4 duvar bir yer istiyor. Biz de bunu başarmak için elimizden geleni yapacağız. Bizlere verdiğiniz destekten dolayı yönetimim ve üyelerimiz adına sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

TAŞ ÜSTEN TAŞ KOYAN HERKESİN YANINDAYIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın Çorum yararına yapılan tüm çalışmaların yanında olduklarını dile getirdi. Seçim çalışmaları sırasında verdiği sözü tekrarlayan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın “ Şehri beraber yöneteceğiz” dedi. Aşgın “Sizlerin sergilediği birliktelik çok güzel birliktelik ve çok güzel bir mesaj veriyor. Her türlü birliktelik şehrimize çok şey katıyor. Aday olduğumuzda “bu şehri beraber yöneteceğiz” dedik. Daha sonra “esnafımızın emrindeyiz” dedik ve ilk esnaf ziyaretleri başlattık. Çorum dışında yapılan toplantılarda her zaman söylüyoruz “Çorum kardeşliğin, barışın şehri ama aynı zamanda ticaret, sanayi şehri, iş adamlarımız kendi illerine yatırım yapıyorlar ve dünyada 120 ülkeye ihracat yapan bir şehiriz” diyoruz. İhracat rakamlarımızdan ve küçük sanayi sitesinde mucizeler yaratan esnafımızdan bahsediyoruz ve sizin verdiğiniz destekler sizlerle gurur duyarak sizlerden bahsediyoruz. Siyasetin, toplumun, kültürel yapının önünü açan tüccarımız, esnafımız ve iş adamlarımız. Onlar hepimizden bir adım önde bu noktada bizde sizlerle gurur duyuyoruz. Belediye olarak tüm başkanlarımızı, tüm kooperatiflerimiz destekliyoruz. Taş üstüne taş koyan, esnafımızın bir yarasına merhem olma düşüncesinde olan, samimiyetini gayretini ortaya koymuş olan kim olursa olsun destek veririz. Şehrimiz gerçekten çok güzel bir şehir. Bazı iş kollarını biz artık şehrin kenarına taşımak zorundayız. Alternatifleri oluşturup esnafımıza yer göstermek durumundayız. Asla üzmeden, kırmadan ikna ederek bazı çalışmalar yapmak zorundayız. Ahi Evran Sanayi Şehri Yapı Kooperatifi’nde bir hareketliliğin olduğunu görüyoruz. Bundan sonraki süreçte bahane üretmek yerine iş yaparak ilerlemeliyiz. Biz sizlerin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Bu nazik ziyaretinizden dolayı başta başkan Yalçın Kılıç olmak üzere tüm kooperatif üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.