Çorum Belediyesi, park ve yeşil alan çalışmalarını kış aylarında da sürdürüyor.
hrin dört bir tarafındaki park yapım çalışmalarının yanı sıra çiçik dikim çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Değişik bölgelerde 300 bin mevsimlik çiçek toprakla buluşturulacak.
Kış mevsimine özgü mevsimlik çiçeklerin dikim çalışmaları Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Abide Kavşağı, Milönü, Piribaba, Osmancık Caddesi, Akşemsettin Caddesi, Binevler, Dr. İlhan Gürel Caddesi, Fevzi Çakmak Caddesi, Hıfzı Veldet Velidedeoğlu Parkı, Pribaba Parkı, Rüstem Eren Parkı, Yazıçarşı, Adil Candemir Parkı gibi yerlerin yanında kış mevsiminde 60'dan fazla noktaya çiçek dikimi yapılacak. Menekşe, Lale, Sümbül, Nergiz, Süsü Soğanı, Düğün çiçeği, Anemon gibi çiçeklerden 300 bin adet çiçek Çorum’u adeta rengârenk boyayacak. 
Çorum Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamada, “Şehrin içme suyu, kanalizasyon, tretuar, asfalt gibi altyapı yatırımlarının yanında Çorum’un güzelliği ve estetiğine yönelik, insan sağlığına da olumlu katkılar yapan yeşil alan ve çiçek dikim çalışmalarını da aksatmadan sürdürüyor. Yaptığımız insan odaklı hizmetlerle birlikte Çorum “Anadolu’nun parlayan yıldızı” haline geldi. Şehir merkezinde yaptığımız çiçek dikimi çalışmaları neticesinde her taraf çiçek bahçesine dönüştürülüyor.  Kış mevsiminin başladığı bu günlerde ise kavşaklara, refüjlere ve parklara soğuğa dayanıklı, çeşitli çiçekler diktik. İnsanı merkez alan, insan odaklı çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir” ifadelerine yer verildi.
Editör: TE Bilişim