HABER: ÇAĞRI UZUN
Çorum Belediyesi ve Hitit Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen, kültürel ve sosyal alanda araştırmaları teşvik etmek amacıyla uygulanan “Çorum İçin Bir Projem Var” adlı projenin protokol anlaşması imzalandı.
Bu kapsamda geçtiğimiz yıl ilki, bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan “Çorum İçin Bir Projem Var” adlı proje kapsamında Hitit Üniversitesi tarafından Çorum Belediyesi’ne başvuru yapılacak ve Çorum Belediyesi’nin oluşturduğu komisyonun onay vermesi halinde projenin finansmanı Çorum Belediyesi tarafından karşılanacak.
Bugün saat 14:00’da Turgut Özal İş Merkezi Toplantı Salonu’nda yapılan imza töreni ile Çorum Belediyesi tarafından kabul edilen 3 projenin protokolü imzalandı. Törene, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam, Hitit Üniversitesi’nden ve Çorum Belediyesi’nden proje sorumluları katıldı.

İmza töreninde Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu ve Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam projeyle ilgili bilgiler verdi. Bilgilendirmenin ardından projenin protokolü imzalandı.