Veteriner hekimler, gala gecesinde buluştu Veteriner hekimler, gala gecesinde buluştu

Çorum’da 3 yıl önce kurulan ve bir mahalle derneği olduğu halde oldukça etkili çalışmalara imza atan Ulukavak Mahallesi Yaşatma Dayanışma Derneği, sadece bir mahalleye hitap etmek yerine tüm Çorum’u kucaklayan ve kent genelinde hizmet üretmek amacıyla kendisini feshedecek.

Genel olarak Ulukavak Mahallesi, zaman zaman da Çorum geneli için birçok çalışmalara imza atan ve 3 yıl önce İlhan Kılıç tarafından kurulan Ulukavak Mahallesi Yaşatma Dayanışma Derneği, kısa zaman içerisinde Çorum halkının takdirini kazanırken, sivil toplum kuruluşları arasında da önemli bir yer edindi.

Bundan böyle sadece mahalle bazında değil, tüm Çorum genelinde hizmet üretmek istediklerini söyleyen Dernek Başkanı İlhan Kılıç, bu nedenle hem tüzük, hem de isim değişikliğine gideceklerini söyledi.

26 Nisan 2024 Cuma günü saat 17.00’de Turgut Özal İşmerkezi Belediye Konferans Salonunda genel kurul yapacaklarını bildiren Dernek Başkanı İlhan Kılıç, tüm dernek üyelerini, siyasileri, sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ve Çorum halkını toplantıya davet etti.

Kılıç, genel kuruldan çıkacak karar doğrultusunda bundan sonra yollarına Çorum Sivil Toplum Gönüllüleri Derneği (ÇOSTOG)olarak devam edeceklerini açıkladı.