Çorum Nüfusu’nun yüzde 15’ini genç nüfus oluşturuyor Çorum Nüfusu’nun yüzde 15’ini genç nüfus oluşturuyor

Ziyarette; Eczacı Teknisyeni Yetiştirme Meslek Edindirme Projesinin durumu ve gelecekteki planlar ele alındı.
Ziyarette ayrıca    Evlerdeki Atıl İlaçların Bertaraf Edilmesi Projesi görüşüldü, projenin yürütülmesi ve halk sağlığına katkısı değerlendirildi.
Çorum Eczacı Odası’na yeni hizmet binası yeri tahsisi de görüşmede ele alındı. Tahsis işlemleri için bürokratik işlemlerin başlatılması ve inşaat süreciyle ilgili görüşmeler yapıldı.
Belediye Başkanı Aşgın, Çorum Eczacı Odası'nın önemli bir kamu hizmeti sunduğunu ve yeni hizmet binası için gerekli adımların atılacağını ifade etti.
Oda Başkanı Erol Afacan ise Aşgın'a misafirperverliği ve işbirliği için teşekkür ederek, projelerde ve yeni hizmet binası konusunda sağlanan gelişmelerden memnuniyet duyduğunu belirtti.
Afacan, “Bu ziyaret, Çorum Eczacı Odası ve Belediye Başkanlığı arasındaki iş birliğinin ve diyalogun güçlü olduğunu göstermesi açısından önemlidir. Ziyarette ele alınan projeler, Çorum'da sağlık hizmetleri kalitesinin artırılmasına ve vatandaşların refahına katkıda bulunacaktır. Yeni hizmet binası tahsisi ise Eczacı Odası'nın daha modern ve işlevsel bir ortamda hizmet sunmasını sağlayacaktır” dedi.

Editör: Merve Kayış