Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri için hazırlıklarını sürdüren CHP'nin adayları, Aşdağul halkından destek istedi ve 1 oy Kılıçdaroğlu'na, 1 oy da CHP'ye verilmesi çağrısında bulundu.

Ziyaretler esnasında CHP İl Başkanı Ümit Er, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Orhan Odabaş, CHP Ortaköy İlçe Başkanı Rıfat Uzunca, İYİ Parti Ortaköy İlçe Başkanı Hurşit Başıbüyük, DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Necati Burak Peker, İl Genel Meclis Üyesi Engin Demir, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Gazi Uysal, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Kamile Anar, CHP önceki dönem il başkanlarından Hasan Eray Tüfekçi ve Gürsel Yıldırım, CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Deva Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti'nin İl-İlçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile bazı partililer de yer aldı.

Millet İttifakı adaylarının Aşdağul'daki ziyareti, Çorum'da seçim heyecanını artırdı. Seçmenlerin dikkatini çeken bu ziyaret, Millet İttifakı'nın seçimlerde iddialı olduğunu gösterdi. Aşdağul halkı da adayların ziyaretinden memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Seçimlere sayılı günler kala, tüm partiler çalışmalarını hızlandırdı ve seçmenlerin desteğini kazanmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Haber Merkezi