Çorum’da seyir halinde iken kontrolden çıkan bir otomobil takla attı. Yol kenarındaki boşluğa uçan kimseyi bulamayan trafik polisleri, sağlık görevlileri ormanlık alanda bir saat boyunca yaralı aradı. 
Kaza, saat 23.30 sularında Çorum-Samsun karayolu 6. Kilometresinde meydana geldi. İddialara göre 155 Polis İmdat’ı arayan bir kişi Çomar barajı yol ayrımı yakınlarında trafik kazası olduğunu ve araçta iki yaralı olduğunu söyledi.
İhbarın ardından harekete geçen polis bölgeye önce Bölge Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekiplerini sonrada sağlık görevlilerini yönlendirdi. Ancak olay yerine giden polis ekipleri yol kenarında uçan araçta kimseyi bulamadı.
Bunun üzerine polis ekipleri ihbarı yapan şahısla telefonla irtibata geçmeye çalıştı, ancak bu kez de ihbarcının telefonuna ulaşamadı.
Yaralının kendi imkanlarıyla hastaneye gideceği düşüncesiyle Çorum Devlet Hastanesi ve Hasanpaşa Semt Polikiniliği Acil Servislerindeki görevli polislere yaralı gelip gelmediğini sordu. Olumsuz yanıt alan polis ekipleri bu kez de özel hastanelerin acil servislerini kontrol etti.
Hiçbir hastanede trafik kazasından yaralı intikal etmediğini gören polis ekipleri bu kez de yol kenarlarında bulunan eğlence mekanları ve dinlenme tesislerini kontrol etti.
Burada da yaralı şahıslara rastlayamayan polis ekipleri ve sağlık görevlileri yol kenarındaki ormanlık alanda arama çalışması başlattı.
Ellerinde fenerlerle birlikte yaklaşık bir buçuk saat yol kenarı ve ormanlık alanda yaralı aradı. Tüm aramalara rağmen yine kimseye rastlanmadı.
Son olarak polis ekipleri, 06 VJB 15 plakalı otomobilde inceleme yapmaya başladı. Araç plakasından sürücüye ulaşamayan polis, sürücüye de ulaşamayınca yol kenarında bulunan aracı çekici çağırarak otoparka çektirdi.
Kaza nedeniyle Çorum-Samsun karayolunda trafik bir süre kontrollü olarak verildi. Polis kazanın ardından kayıplara karışan şahıs veya şahısları aramaya devam ediyor.