Boğazkale Kaymakamı Zeliha Uyan, kısa bir süre önce başladığı görevde köyleri tanımaya devam ediyor. Boğazkale’de 30 Ağustos 2012 tarihinde göreve başlayan Kaymakam Uyan, ilçenin belde ve köylerinin tamamını ziyaret ederek hem vatandaşla tanıştı hem de sorunları dinledi.
Beraberindeki kurum amirleri ve teknik personel ile birlikte ilçeye bağlı belde ve köylere giderek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan ve incelemelerde bulunan Uyan, ziyaretlerinde özellikle bayanlar tarafından ilgiyle karşılandı.
Vatandaş ile tanışmak ve köyler hakkında bilgi edinmek amacı ile bu ziyaretleri yaptığını ve kendisine gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür ettiğini belirten Uyan, ilçedeki hizmetleri daha ileriye taşımak için tüm kurumların uyum içinde çalışma ortamı oluşturacağına inandığını da kaydetti.
Kaymakamlık makamının herkese açık olduğunu ve her türlü konuda vatandaşa yardımcı olmaktan mutlu olacağını belirten Uyan, ziyaretlerde vatandaşın kurumlardan taleplerini de dinleyerek sorunların çözülmesi için çalışma başlatılmasını sağladı.
Bayanlarla sık sık hatıra fotoğrafı çektirdiği ve vatandaşın bayan bir kaymakam görmekten mutluluğunu dile getirdiği gözlenen ziyaretlerin bir başlangıç olduğunu söyleyen Uyan, bu ziyaretlerin çalışma süresince devam edeceğini, özellikle köylerdeki bayanlarla sık sık biraraya geleceklerini sözlerine ekledi.