Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, “Çorum ve Boğazkale için gelecek bir hizmet varsa bende Yozgat milletvekili olarak hangi bakanlıktan hangi hizmet istenecekse rahatlıkla birlikte isteyelim” dedi.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi MHP İl Teşkilatı Boğazkale de Seçim Koordinasyon Merkezi açtı.

Açılışa MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, MHP Çorum İl Başkanı Arslan Kaynar, Çorum Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, Çorum Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Ünlü, İlçe Belediye başkan adayları, İl Genel ve Belediye meclisi adayları, Boğazkale Belediye Başkan Adayı Mesut Ocaklı, partililer ve vatandaşlar katıldı.

İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan açılışta Boğazkale Belediye Başkan Adayı Mesut Ocaklı, partililere seslenerek, yapacağı projeler hakkında bilgiler verdi.

MHP İl Başkanı Arslan Kaynar da Boğazkale ilçesinde MHP olarak önemli bir yere sahip olduklarını belirterek, Genel Merkezi’nin takdiri ile aday gösterilen Mesut Ocaklı’ya vatandaşlardan destek istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef ise MHP Boğazkale Belediye Başkan Adayı Mesut Ocaklı’nın yakın dostu olduğunu belirterek “Bu seçim kendi ilçelerimizin kendi illerimizin 5 yıllık kaderini belirleyecek. Yozgat’ın vekili olarak Mesut Ocaklı Belediye Başkanı olduğunda ilçemize ne yapılacaksa bizler yanında olacağız” dedi.

Son zamanlarda yatırım gelmediği konusunda eleştiri oklarını üzerine çeken Çorum Milletvekillerine de seslenen Sedef, “Çorum ve Boğazkale için gelecek bir hizmet varsa bende Yozgat milletvekili olarak hangi bakanlıktan hangi hizmet istenecekse rahatlıkla birlikte isteyelim. Ben hazırım” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Boğazkale SKM Bürosu dualarla açıldı.