Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, Boğazkale İlçesi’nde yoğun bir ilgiyle karşılandı.

24 Haziran seçimleriyle ilgili çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren MHP Milletvekili Adayı Aras, Boğazkale İlçesi’ni ziyaret etti.

İl Başkanı Arslan Kaynar, Milletvekili Aday Adayı Fikret Aktağ, Türk-Orman-Sen Şube Başkanı Necati Gül ve partililerle birlikte Boğazkale’de ilçe teşkilatı mensupları tarafından karşılanan Aras, teşkilat mensuplarıyla görüştü.

Ardından Boğazkale’de kurulan pazar yerine gezen Aras, vatandaşlarla sohbet etti. İlçe halkına ve pazarcı esnafına Cumhur İttifakını anlatarak destek isteyen Aras’a halkın büyük ilgi gösterdiği görüldü.

Aras, daha sonra ise, Boğazkale Kaymakamlığı, Boğazkale Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ziraat Bankası’nı da ziyaret etti.

Aras, ziyaretler sırasında da hem seçim süreci ile ilgili, hem de ülkenin gündeminde yer alan diğer konularla ilgili fikir alışverişinde bulunarak, partisinin politikalarını anlattı.