Çorum'un Boğazkale İlçesi'nde bulunan ve bölgeye gelenlerin ilgi odağı olan Aşıkoğlu Tesisleri, bu kez Filipinler Büyükelçisi Bayan Maria Rowena Mendoza Sanchez ve elçilik çalışanlarını ağırladı.
Boğazkale İlçesi'ni ziyaret eden Filipinler Büyükelçisi Bayan Maria Rowena Mendoza Sanchez ve beraberindeki heyet, öğle yemeği için Aşıkoğlu Tesisleri'ni tercih etti.
Hattuşa'yı gezen konuklar, bölgeyi ve Aşıkoğlu Tesisleri'ni oldukça beğendiklerini belirtirken, Büyükelçi, Nisan ayında 12 Asya ülkesi büyükelçisini Boğazkale'ye getireceğini bildirdi.
Boğazkale (Hattuşaş) İlçesi’nde tarihi mekanları ziyaret eden konuklar, bölgenin yıldızı konumundaki Aşıkoğlu Tesisleri'nde yemek yedi.
Aşıkoğlu Tesisleri’nde tesis sahibi Cengiz Aşıkoğlu tarafından karşılanan konuklar, bölgenin turizm faaliyetleri üzerine sohbet ettiler.
Cengiz Aşıkoğlu, büyükelçiye Hattuşa'yı anlatan bir kitap hediye etti.
Turizm bölgesi olan Boğazkale’de yıllardır yöre halkına ve turistlere hizmet veren Aşıkoğlu Tesisleri, gerek kaliteli hizmeti, gerekse deneyimli ve güler yüzlü görevlileri ile dikkat çekiyor.
Boğazkale’deki turizm işletme belgeli konaklama yeri olan Aşıkoğlu Tesisleri, otelleri, bahçesi, restaurant bölümü ve hediyelik eşya satış stantları ile hizmet veriyor.
Etrafında bulunan Hitit evleri ile de dikkat çeken Aşıkoğlu Tesisleri’nde restaurant bölümünde açık büfe yemekler servis edilirken, leziz Türk yemeklerinin en güzel örnekleri sunuluyor.