Politikayı hiç sevmediğimi itiraf ediyorum. Öyle dostluklar edindim ki politik olmayan, aramıza sınırlar çizmeyen, dostluklarımıza engel koymayan.
Yazıyorsan, bazen politik bazen siyaset üslubunu kullanabiliyorsun.
Hoş hangi ölçüde değerlendirilebilir yazılarım bilmiyorum ama
Bir köşe edindik. Köşeyi dönememiş bile olsak.
Ben başbakan olsam parti teşkilatını seferber eder gezi parkındaki insanları anlamaya çalışırdım. Önce sizi seviyorum, demokratik hakkınızı kullanıyorsunuz, aranızda taşkınlık, aşırıya kaçanlar olmuştur, demokrasinin hoşgörüsünde bunları anlıyorum derdim.
Polisi çekiyorum gezi parkında yapacağınız insani her protesto da yanınızdayım sizlerin orada piknik yapmanızı, eğlenmenizi sağlayacak her türlü destek için yanınızdayım polis yok ama yakmak yıkmak, kırmak, dökmek yok kalp kırmakta yok derdim.
Yıllardır özlenen Fenerlisi, Galatasaraylısı, Beşiktaşlısı, İşçi Partilisi, Ülkücü Gençlik başörtülüsü hepiniz oradasınız birlik ve beraberliğimizin adresi olan gezi parkının adını kardeşlik parkı olarak düzenleyelim.
Partili gençlerim sizlerle birlikte olacak
Yirmibirinci yüzyılın baharını yaşayın, birlikte olmanın tadını çıkarın ve bana başbakanınıza güvenin derdim.
Antikapitalist Müslümanları, Apocuları, İşçi Partilileri, başörtülüleri, spor severleri dahil herkes var bizde oradayız derdim hepimizin bir bahara ihtiyacımız var.
Ve bu baharın tohumunu hepimiz atacağız. Nasıl olurdu iyi olmaz mıydı?
Bu yazının sahibine hiç kimse çapulcu diyemedi ama başbakan çapulcu dedikçe üstüme alınır oldum
Faiz lobisi
Sayın başbakan enflasyon artı faizler bir mali müşavirinize hesaplatın lütfen
Cumhuriyet tarihinin en yüksek faizi var
Enflasyon yüzde altı veya yedilerde
Faiz kaçta biliyor musunuz? Yüzde yirmi civarında yani üç katı yüzde üçyüz faiz var bugün ya sayı saymasını bilmiyorsun sayın başbakan ya bizi kandırıyorsun hangisi Türkçesi yüzde yirmiden aşağı faizle hiçbir krediyi alamazsın vatandaş olarak sizi anlıyorum sayın başbakan aslında sizi seviyorum da
KANSER OLDUĞUNUZUDA BİLİYORUM
İdealleriniz uğruna ölümü göze alarak var gücünüzle çalıştığınızı da biliyorum ama bu hastalık psikolojinizi bozdu sayın başbakan kendi sağlığınızı hiçe sayarak mücadele verirken sağlığınız sizi tehdit ediyor aslında haklısınız sizce bu vatan için ömrünüzü verdiniz, sağlığınızı verdiniz ama sinirleriniz çok yıprandı herkes gibi ölüme her gün adım adım yaklaşırken psikolojinizin bozulduğunu anlıyorum.
İç dünyanızda hayatınızı vakfettiğiniz bu ülkenin geleceğinde sinirleriniz aşırı yıprandı.
Sizi anlıyorum ama hiç kimse psikolojisi bozulmuş kanserin pençesinde olan bir başbakanın bu fedakârlığını anlamasını bekleyemezsiniz. Danışmanlarınızın yazdığı metne bağlı konuşmalarınızın tamamı spontane konuştuğunuzda iş çığırından çıkıyor.
Sayın başbakan sizi tanıyamıyorum egoları zirve yapmış bir insan faiz lobisinin ümüğünü sıkmaktan bahsediyor. Faiz lobisine onbuçuk yıl göz yumdunuz şimdimi aklınıza geldi faiz lobisinin ümüğünü sıkın bende yanınızdayım. Bunlar lafla olmaz bunlar icraatla olacak işler.
Soru şu enflasyon yüzde kaç? Türkiye'de bankaların uyguladığı faiz yüzde kaç?
Cevap verin lütfen
Türkiye'nin mali müşavir idolü var ise bu soruya yüreği yeterse bir mali müşavir cevap versin bugün Türkiye de enflasyon artı faiz yüzde üçyüz
Ayağınıza kurşun sıkıyorsunuz sayın başbakan hoş o sizin ayağınız ama size sıkılan her yanlış kurşun halkta buluyor karşılığını yani sizin tuzunuz kuru bedeli bu masum halk ödüyor.
Sizden çok büyük Allah var her vakit ezanında o yüce yaratanın huzuruna çıktığınızı ve bir gün egolarınız dahil Allah'a hesap vereceğinizi unutmayınız.
ALLAH egosuna ve kendi bencilliğine yenilenleri ve mütevazi olmayanları sevmez.
Hakka boyun bükenler samimi ve içten olurlarsa Hz. Ömer'in adaleti her zaman var olur. Takiiye yapanlar ise iki cihanda mutlu olamazlar.
Sayın başbakan her vakit namazınızda Allah'ın huzuruna çıkarken Hz. Ömer'in adaleti ile çıkmak size yakışır aksi oluyor ise bencilliğinize yenilmiş bir zavallı olursunuz.
Ben biliyorum ki kanserle mücadele ederken ülkesi için vatanı için iyi şeyler yapmak isteyen bir Tayyip ERDOĞAN var. Birde hırsına yenilmiş, gücüne yenilmiş bir başbakan var sayın başbakan siz Allah'ın huzurunda boyun büken aciz bir kulsunuz bencilliğinize yenik düşmeyin sizden büyük Allah var.