Çorum Valisi Mustafa Çiftçi ilçe ziyaretlerine Bayat ile devam etti.

İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Abdurrahman Başbuğ ve il idare şube başkanları da hazır bulundu ziyarette Vali Çiftçi, Bayat’ta bulunan kamu kurun ve kuruluşlarını ziyaret ederken, ilçede yapılan yatırımları da yerinde inceledi.

İlk olarak Bayat Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Çiftçi, burada Kaymakam Oğuzhan Ocak, Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ve ilçe idare şube başkanları tarafından karşılandı. Daha sonra Kaymakamlık makamına geçen Vali Çiftçi, Kaymakam Oğuzhan Ocak’dan ilçe hakkında brifing aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından beraberindekiler ile Bayat Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Çiftçi, Belediye Başkanı Ekrem Ünlü’den çalışmaları hakkında brifing aldı.

MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Ziyaret programı kapsamında Vali Mustafa Çiftçi daha sonra, Bayat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda merkez ve köy mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek bir istişare toplantısı yaptı.

Toplantıya il idare şube başkanları ve ilçe idare şube başkanları da katıldı.

Toplantıda muhtarlardan, mahalle ve köylerin sorunlarını dinleyen Vali Çiftçi, talep ve isteklerin çözümü konusunda beraberinde gelen daire amirlerini talimatlandırdı.

Toplantının adından beraberindeki heyet ile ilçeye yapılan Konukevi binası ve inşaatı devam eden Bayat Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Ardından Bayat Müftülüğü Atıf Hoca Erkek Kur’an Kursunu ziyaret eden Vali Çiftçi daha sonra buradan Uğurludağ İlçesine geçti.

Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun’u ziyaret eden Vali Çiftçi, daha sonra beraberindeki heyet ile ilçede yapımı devam eden yaşlı bakımevinde de incelemelerde bulundu.