Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bayat SKM Bürosu’nu MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın açtı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum İl Teşkilatı seçimlere az bir zaman kala Bayat’ta SKM Bürosu açtı. Açılışa MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, MHP Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Ünlü, Bayat Belediye Başkan Adayı Şaban Çakır, Mecitözü Belediye Başkan Adayı Emin Söğütcü, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri ile partililer ve vatandaşlar katıldı.

BAYAT’I HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

İlginin yüksek olduğu açılış öncesi MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, bir konuşma yaptı. Kaynar konuşmasında 31 Mart yerel seçimlerine Çorum’un her bölgesinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin kendi adayları ile katılacağını açıkladı.

Çıktıkları bu kutlu yolda “Yüce Mevlam hakkımızda hayırlısını eylesin” diyen Kaynar, “Bizler milli ve manevi duyguları ön planda olan vatanına, milletine, bayrağına saygılı yüzümüzü kara çıkartmayacak kıymetli şahsiyetleri sizlerin teveccühü ve saygıdeğer Genel Başkanımızın kararı ile aday yaptık. Bayat Belediye Başkan Adayımız da Şaban Çakır’dır. Şaban Çakır Bayat ilçesinin öz evladıdır. İnşallah sizlerin desteği ile 31 Mart yerel seçimlerinde Bayat Belediye Başkanı olacaktır.

Allah’ın izni ile üç hilalli sancağımızı Bayat’ta yeniden dalgalandıracağız. Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken Belediyecilik anlayışını ilçemizde uygulayacağız. Hiç kimseyi ötekileştirmeden Bayat’ı hep birlikte yöneteceğiz. Seçime kadar yediden yetmişe herkesi kucaklayacağız. Çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız” dedi.

Ardından MHP Bayat İlçe Başkan Adayı Şaban Çakır, yaptığı konuşmada Bayat’a yapacağı projeleri hakkında bilgiler verdi ve vatandaşlardan MHP’te oy vermesini istedi.

ARAMIZA NİFAK SOKMAYA ÇALIŞIYORLAR

MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın ise siyasette ortalığı karıştırmaya çalışanların olduğunu belirterek, “Bir olup beraber olup hep birlikte cumhur ittifakı için elimizden geleni yapacağız. Cumhur ittifakı için kimse tehdit yapmasın. Devletimiz vatanımız birdir” dedi.

“Milliyetçi Hareket Partisi’nde ihanet yoktur” diyen Aydın, “Vatana millete bayrağa devlete ihanet yoktur. Birileri aramıza nifak sokup yok efendim MHP kazanırsa hizmet gelmezmiş diyor. Böyle bir şey yok. MHP Türkiye'nin teminatı. Çorum'u Bayat'ı biraz bizim arkadaşlar idare etsinler bakalım hangi babayiğit hangi imkanı kesiyormuş görelim. Bunlar yetkili ağızlardan söylenen ifadeler değil. Çünkü aramıza nifak tohumu sokmaya çalışanların ifade ettiği şeyler. Bizim ayrımız gayrımız yok. Vatanımız var, bayrağımız var. Mecliste biz karşılıklı el kaldırıyoruz söz konusu vatan olduğunda. HDP'lilerin fezlekesi olduğu zaman şehitlerimizin gazilerimizin emniyet güçlerimizin silahlı kuvvetlerimizin yani sizin çocuklarınızın söz konusu olduğu zaman el kaldırıyoruz. Hükümetin arkasındayız diyoruz. Bu bir mahalli seçim. Bir kardeşiniz bir kardeşinizden daha iyiyse projeleri güzelse başkan yaparsınız Bayat kazanır. Yatırımları imkanları bir tehdit olarak görmesin.

30 büyük şehir de 3 büyük şehir de cumhur ittifakının MHP'den adayları var. 27 büyükşehir de yine cumhur ittifakının AK partiden adayları var. İnanın 30 şehirde de can siperhane çalışıyoruz. Ayrı gayrı yok. Bayat adayımıza sizden destek istiyoruz. Burada doğmuş büyümüş esnaflık yapmış. Biraz da o kardeşimize imkan verelim. Bir bakalım Bayatlılara ne yapacak. Bayat'ın makus talihini değiştirsin. Beğenmezseniz bir sonraki seçimde değiştirirsiniz. Mühür sizin elinizde. Sakın ola kimsenin tehdidi korkusu jantajına kulak asmayın. Bizim birliğimiz bekamız vatanımızın bütünlüğü her şeyden önemli. Bizim amacımız kuru kuruya bir belediye kazanmak değil. Vatanı bir tutarak milleti beraber tutarak Bayat'ta hizmet etmek” diye konuştu.

Aydın’ın yaptığı konuşmanın ardından okunan dualarla MHP Bayat SKM Bürosu törenle açıldı.

Tören sonrasında MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal etti.