İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu ve Maliye Yüksek Eğitim Merkezi Başkanı (MAYEM) Çorumlu hemşerimiz Adem Kabadayı, beraberindeki heyet ile Çorum'un Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü’ye nezaket ziyaretinde bulundu.
Bir takım ziyaretler için Bayat’a geldiğini ifade eden İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu, “MAYEM Başkanı Adem Kabadayı ve arkadaşlarımız ile Bayat’ta bir takım ziyaretler gerçekleştirdik. Bu kapsamda yakın çalışma içinde olduğumuz Bayat Belediyemizi de ziyaret etmek istedik. Ben bizleri kabul eden değerli Belediye Başkanımız Ekrem Ünlü’ye çok teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyorum” dedi.
İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, “Öncelikle Bayat’a gelerek bizleri ziyaret eden çok değerli İller Bankası Genel Müdürümüze ve MAYEM Başkanımıza bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İller Bankası şüphesiz ki biz belediyeler için büyük önem sahip bir kurumdur. Ben bu noktada bizlere desteklerini hiç esirgemeyen baştan genel müdürümüz Mehmet Turgut Dedeoğlu’na ve MAYEM Başkanı hemşerimiz Adem Kabadayı ve tüm çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, ilçeye gelen heyeti ağırladıktan sonra ilçeyi tanıtır rölyef çalışmalarından İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu’na hediye etti.