Ak Parti Çorum Milletvekili Adayı Erol Kavuncu, seçim çalışmasına Bayat İlçesini ziyaret ederek devam etti. Kavuncu, Bayat’ta yoğun ilgi ile karşılandı.

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinde Ak Parti’nin Çorum sıralamasında 3. sırada yer alan Erol Kavuncu, seçim çalışmalarını Bayat’ta başlattı.

Beraberindeki heyetle birlikte Bayat’a giden Erol Kavuncu, Ak Parti Bayat İlçe Başkanlığında partililere hitap etti. Kavuncu, burada yaptığı konuşmada seçim çalışmasına başladığını açıkladı. Kavuncu, “Çorum ve bütün ilçelerimiz bizim için önemlidir. Ama biz kendi yaşadığımız bölge olarak Bayat, İskilip, Uğurludağ ve Oğuzlar bölgesinde çalışmalarımızı başlatıyoruz. Bayat’ın ve diğer ilçelerimizin siyaseten giderilebilecek bütün sorunlarını biliyorum. Sizlerin hizmetkarı olarak var gücümle çalışıp sorunlarımızın çözümü için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

Ak Parti Çorum Milletvekili adayı Erol Kavuncu daha sonra Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Bayat Ak Parti İlçe Başkanı M. Fatih Balcıoğlu ve beraberindeki partililerle birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. Daha sonra Bayat Belediyesine geçen Kavuncu, Belediye hizmet binası bahçesinde Bayatlı hemşerileri ile buluşarak onlara hitap etti.