Çorum Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erkan Eflaz Ermiş, ilçe ziyaretlerine İskilip ve Bayat ziyaretleriyle devam etti.
Ziyaretlerde Ermiş’e İl Müdür Yardımcısı Yusuf Şahinbaş, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Halit Yıldırım, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Arif Akar ve Bitkisel Üretim ve Sağlığı Şube Müdürlüğünden Ziraat Mühendisi İbrahim Baykal eşlik etti.

Ziyaretlerde İlçe Müdürleri tarafından İlçelerin genel durumu tarımsal yapısı ve İlçe Müdürlüğü çalışmaları hakkında bilgiler verildi. İl Müdürü Ermiş, ziyaretlerde İlçe Müdürlüğü personeli ile bir süre sohbet ederek, İlçe Personeli tarafından özellikle hayvan hareketleri ve Bakanlığımızın çalışmaları hakkında yöneltilen sorulara cevap verdi.

Ermiş, “hem büro işleri hem arazide iş yükümüz çok fazla olmasına rağmen mesai gözetmeksizin yapmış olduğunuz başarılı çalışmalardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
Bayat ziyaretinde Bayat Ziraat Odası Başkanlığını da ziyaret eden Ermiş, Ziraat Odası çalışmaları hakkında Oda Başkanı Mustafa Yıldırım' dan bilgi aldı.