Çorum İl Özel İdaresi tarafından Bayat İlçesi Çukuröz Köyü’ne inşa edilen Sağlık Ocağı yapımında sona gelindi. Sağlık Ocağı’nın bu ay içerisinde hizmete açılacağı bildirildi.

Çorum İl Özel İdaresi, sağlık alanında da vatandaşların hizmetlerden en iyi şekilde faydalanabilmesi için çalışmalarına hızla devam ediyor.

Özellikle kırsal kesimde yaşayan vatandaşların her alanda daha güvenli, daha huzurlu, daha yaşanabilir, daha sosyal alanlar oluşturmak için çalışmalarını sürdüren İl Özel İdaresi, köylere sağlık ocağı yapmaya devam ediyor.

Bu kapsamda 2018 yılı Çorum Özel İdaresi Yatırım Programı kapsamında yer alan Bayat İlçesi Çukuröz Köyü Sağlık Ocağı yapımında sona gelindi.

Toplam yapı alanı 163 m² olan sağlık ocağında bir adet ebe odası, bir adet doktor odası ve bir adet ebe izleme ve aile planlama odası ile birlikte birer adet erkek, bayan ve engelli tuvaletleri yer alıyor.

Tek katlı olarak yapılan Bayat İlçesi Çukuröz Köyü Sağlık Ocağı’nın yapımı bu ay içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.