Çorum Bayat ilçesinde, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı içerisinde yaptıkları projeler ile örnek olan ve başarı yakalayan öğretmen ve öğrenciler ödüllendirildi.

Bayat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Çorum’da ve ilçede düzenlenen projeler kapsamında "Bayat'ın Yıldızları" seçilen öğretmen ve öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Törene İlçe Kaymakamı Oğuzhan Ocak, Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Akmaz, İlçe Jandarma Komutanı Sedat Erdaş, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Eren Davul, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Törende, 2018/2019 eğitim öğretim yılında Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğünün, ‘Her Okulun Bir Projesi Var’ çalışmaları kapsamında yapılan etkinlikler, sosyal, sportif, kültürel faaliyetler ve, Bayat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, ‘Ben De Varım!’ projesi çalışmaları olan, “Bayat Okuyor, Pansiyonda Buluşalım, Paydaş Vakti, Spor Yolunda, Sokaktaki Arkadaşım ve Bayat Akademik Başarısını Artırıyor” projelerinde başarılı olan öğretmen ve öğreniciler protokol mensupları tarafından ödüllendirildi.