Bayat İlçe Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti Bayat İlçe Teşkilatıyla birlikte Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Zeki Gül, Bayat ilçesinin her seçimde oy rekoruyla yanlarında olduğunu söyledi.

Bayat’ın Çorum'un mümtaz ilçelerinden birisisi olduğunu dile getiren Gül, “İnşallah Çorum büyükşehir olacak. Bizim, belediye çalışma sistemimizde büyükşehir olmasa da ilçelerimize elimizden geldiği kadar katkı sağlayan bir belediyecilik anlayışımız var. Bu anlayışımız bundan sonra da devam edecek. İlçe Belediye Başkanımıza, il genel meclis üyelerimize, AK Partimizin ilçe yönetim teşkilatına, kadın kollarımızın başkanına ve gençlik kollarımıza buraya kadar teşrif ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ise ziyarette yaptığı konuşmada “Bayat AK Parti ilçe teşkilatımız, belediye meclis üyelerimiz, il genel meclis üyelerimizle birlikte sizlere hayırlı olsun ziyaretine geldik.

Ziyarete gelemeyen halkımızın da selamlarını getirdik. Allah hayırlı uğurlu eylesin. Bugüne kadar başkan yardımcısı olarak yaptığınız hizmetleri hepimiz biliyoruz. İnşallah yeni görevinizde de çok iyi ve çok başarılı olacağınıza canı gönülden inanıyoruz. Hizmetlerinizin devamını diliyoruz” diye konuştu.