Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimde Bayat’tan zafer ile çıkacaklarını kaydederek, “Bayat’da biriz, beraberiz, tüm dava arkadaşlarımız ve hemşerilerimizle çok güçlüyüz” dedi.

AK Parti İl Teşkilatı seçim çalışmalarına ilçelerde de devam ediyor.

31 Mart yerel seçimlere aylara kala seçim çalışmalarına hız veren AK Parti İl Teşkilatı bugünde Bayat’ta SKM Bürosu açtı.

Açılışa AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ile Erol Kavuncu, İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, Bayat İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, ilçe teşkilatı ve çok sayıda partili katıldı.

Açılışa katılan Milletvekili Ceylan, ilçe halkı tarafından coşkuyla karışlandı.

Vatandaşların ilgisine duyarsız kalmayan Milletvekili Ceylan, kendisini karşılamaya gelen vatandaşlar ile bir bir tokalaşarak hal hatır sormayı da ihmal etmedi.

Burada ilçe halkına hitaben bir konuşma yapan Milletvekili Ceylan, Bayat halkının her zaman AK Parti’nin yanında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini kaydederek, “Çorum’un güzide ilçelerinden biri olan Bayatlı hemşerilerimizin göstermiş olduğu teveccüh bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bayat’da biriz, beraberiz, tüm dava arkadaşlarımız ve hemşerilerimizle çok güçlüyüz. Bu teveccüh gösteriyor ki 31 Mart’ta Allah’ın izni ile yine sandıktan zafer ile çıkacağız” dedi.

Bayat’ın AK Parti ile birlikte geliştiğini anlatan Ceylan, “Bizler merkezde yaşayan insanlarımız hangi hizmetlerden yararlanıyorsa ilçelerimizde yaşayan halkımızın, hatta köylümüzün de o hizmetleri eksiksiz olarak yararlanmasının çabasındayız. Bizler halkımızı en iyi şekilde yaşatmanın derdindeyiz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Milletvekilleri Ceylan ile Kavuncu ve beraberindekiler Bayat SKM Bürosu’nun açılışını gerçekleştirdi.