Milletvekili Adayları Mehmet Tahtasız ve Burçin Solmaz Polat, beraberinde parti yöneticileri ve Millet İttifakı temsilcileri ile birlikte Gazi Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi kurum ve kuruluşları, esnafı ziyaret eden, vatandaşlarla görüşen Tahtasız ve Polat, Gazi Caddesi’nde gönüllere dokundu.

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı milletvekili adayları için destek isteyen CHP heyeti, yoğun ve sıcak ilgi ile karşılandı.

Milletvekili Adayı Mehmet Tahtasız, “Dinlenmemek üzere çıktığımız bu yolda, bizi seven, bize güvenen, bize inanan herkesin yüzünü ağartacağız…

Ayrıştırıcı olmaya değil birleştirici olmaya, halkını unutan değil her daim halkın sesi olmaya, adaletin herkese eşit olduğu bir ülke kurmaya, Çorum'un bunca yıldır iktidardan alamadığı yatırımları Çorum'a kazandırıp. Anadolu Kaplanı olan şehrimizi şaha kaldırmak için geliyoruz” dedi.

CHP İl Başkanı Ümit Er, DEVA Partisi önceki dönem İl Başkanı Elvan Can Çabuk, CHP Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Hanim Ergül, İl Genel Meclisi Üyesi İlhami Türksal, Belediye Meclis Üyeleri Rüştü Çağlar, Tuncel Gürgen, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de ziyaretlere eşlik etti.